Vihdoinkin leikkausaika!

Posti toi vihdoin odotetun kirjeen perjantaina Tays:sta. ”Kutsumme teidät nukutuksessa tehtävään sisäkorvaistute leikkausta varten Tays:aan korva- ja suusairauksien osastolle 18.10.2012 klo 7.30 ”

Siinä se nyt sitten seisoi. Jännittääkö? Ei ainakaan vielä. Mutta kyllä leikkaus silloin tällöin pyörii mielessä . Pään alueen leikkaukset eivät ole ihan simppeli juttu. Kuitenkin, olen osaavissa käsissä ( Suomen huippu alallaan leikkaa ), joten olen myös luottavainen, todennäköisyysperiaatteella kaikki menee hyvin. Jos olisinkin se tilastollinen poikkeama, jolla ei kaikki mene  hyvin, olen valmis ottamaan riskin siitä huolimatta. Kuuloni on sen verran paljon huonontunut, että odotan istutteesta  saavani suuren hyödyn kuulemiseen. Pitää tietenkin muistaa, että istute ei tarkoita sitä, että sen avulla  kuulosta tulee taas normaali. Istutteen käyttäjät ovat edelleenkin kuuroutuneita/ huonokuuloisia. Jossain vaiheessa olen valmis myös toisen korvani implantoimiseen, jos siihen tulee mahdollisuus. Kuuloni kun on huonontunut molemmista korvista  yhtä paljon.  Implantti leikataan nyt oikeaan korvaan. Implanttikorvan valinta kohdallani tehtiin sen perusteella, kummassa korvassa sitä on helpompi käyttää. Oikeakätisenä siis oikeassa.

Syksyyni on mahtunut yhtä ja toista mukavaa, päällimmäisenä mielessäni on ihana ruskaretki, jonka teimme mieheni kanssa Lappiin 11.-18.9. Kävimme Pyhä-Luoston-  ja Riisitunturin kansallispuistoissa patikoimassa. Ruska sai minut aivan haltioitumaan! En ole eläissäni nähnyt yhtä upeaa ruskaa. Teimme päiväretkiä. Pohjoisessa on tähän vuoden aikaan niin kiva olla, kun siellä ei ole enää mitään ötököitä. Alla oleva kuva on otettu Pyhä-Luostolta, matkalla Noitatunturille.

Pyhä-Luoston upeaa maaruskaa:

Lisäsin linkkeihin hyvän videon sisäkorvaistuteleikkauksesta, kannattaa katsoa.

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi