Kamalat sivuoireet

Tämä postaus ei sisällä positiivisia mietteitä! Jos et kestä valitusta, jätä suosiolla lukematta 🙂   . Viime viikon torstaina, 6 päivää sitten, sain ensimmäiset sytostaatit, Dosetakselia. Seuraavana päivänä pistin Neulastan, jolla on haittavaikutuksena luustosäryt.  Sunnuntaihin asti meni vielä jotenkuten, mutta viime päivät ja yöt ovat olleet ihan kamalia. Särkee luita, sisäelimiä, päätä, ihan kaikkea. Ja särkee kovaa. Olen nukkunut max 2 h kerrallaan. Nesteenpoistolääkkeen sain, kun soitin syöpäosastolle. Jalat olivat aivan tönköt, en meinannut päästä kävelemään. Kyllä, kyllä on tuskallista. Pahin on ehkä tuo kaamea päänsärky, soitankin aamulla osastolle, voisiko siihen saada jotain. Mikään ibuprofeeni elikäs Burana ei auta yhtään. Onneksi ei tarvitse olla yksin, on mies, joka touhuaa ja auttaa. Ja iso ystäväjoukko, joka muistaa. Se on suuri asia.

Olen saanut jo kaksi sytopipoa, ihanaa. On sitten,  mitä laittaa päähänsä, kun hiukset lähtevät.

Äidin hautajaiset ovat tulossa reilun viikon päästä.  Kiitos Bebiina sisarelleni, joka on hoitanut käytännön asioita vaarin kanssa kun minusta ei nyt siihen ole. Tämmöiset lyhyet, vähän ankeammat kuulumiset tänään täältä sairastuvalta Kissantassusta

P1830455 – kopio

P1830464 – kopio

Iltateet partsilla

P1830461 – kopio

P1830460 – kopio

 

KommentoiKommentit

 1. 7.58 09.09.2015

  Voi kuinka kurjaa . Ystäväni sairasti kolme vuotta sitten imusolmukesyövän. Kuuden sytösarja jäi viiteen, olo oli helvettiä koko ajan. Viikko ennen uutta hoitoa valkosollut pakenivat verestä ja kortison pöhötti entisestään, mutta kivut olivat vähäisempiä. Viimeistä hoitoa ei annettu kun Paula sai sytohalvauksen. Hän sai viime viikolla terveen paperit. Käy sisulla työssä. Jalkojen tunto ei ole palautunut joten liikkuminen on haasteellista.
  Olen niin onnellinen että sain pitää ystäväni, mutta voimia se vaatii vieläkin Paulalta. Tukan lähteminen oli pikku juttu.
  Eveliina ympäröi itsesi kaikella kauniilla jota voit katsella, kuunnella , koskea kun kivut vyöryvät. Muista toi tutkimus sängyn ikkunan viereinen vaikutus kipuun.
  Voima halauksin myötäeläen Outi

 2. 8.58 09.09.2015

  Kiitos myötäelämisestä, Outi <3 Soitin aamulla polille ja sain kipulääkereseptin. Hiukan helpottaa ❤

 3. 18.27 09.09.2015

  Suunnattomasti voimia ja taivaanisän läsnäoloa sinulle ja perheellesi.Vaarille myös voimia suruun. Kaikkivaltias Jumala olkoon suojananne ja turvananne elämänne jokaisena päivänä Rakkaudella .Merja ( Jonna)Pursiainen

 4. 4.26 10.09.2015

  Voi Eve!
  Voimia sinulle. Toivottavasti pian tavataan.

 5. 5.36 10.09.2015

  Kiitos, Merja <3

 6. 5.37 10.09.2015

  Kiitos, Sirpa <3 Tavataan 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi