Lomailoja

Juhannusyö klo 02.00

Viiden viikon kesäloma oli  onnellinen ja hyvin rentouttava. Nyt olen ollut kaksi viikkoa  töissä. Lomalla ja kesällä tapahtui paljon kivoja juttuja. Juhannusyönä lähdimme mieheni kanssa elämämme ensimmäiselle yölinnunlaulubongausretkelle. Ajoimme polkupyörillä pikku teitä mökin lähellä. Aivan upeaa oli kuunnella lintujen konserttia! En kyllä tiennyt, mikä lintu milloinkin lauloi, mutta siitä viis, tärkeintä oli se, että kuulin sen :love:  Tasapaino reistasi retkellä pahemmin kuin milloinkaan imppaleikkauksen jälkeen, kaaduin pyörän kanssa asfaltille rähmälleni, mutta ei sattunut. Hauskaa oli ja nauroimme kippurassa. Nääs olisi siinä kylän ämmät voineet vetää vääriä johtopäätöksiä Pylvänäisen rouvan kunnosta,jos olisivat nähneet :coolsmile:

Suur-Keuruu teki lehtijutun

"Hotell issa"

Mieheni täytti heinäkuussa 50 v, meillä oli rennot mökkijuhlat sukulaisten kera.  Mutta varsinaisena syntymäpäivänä tapahtui hassuja!!! Väätäiskylässä, Multian ja Karstulan välillä korvessa, on extrahauska Väätäiskylän Itepalvelukioski. Heillä on siellä ollut iankaikkisen vanhan heinäladon seinässä vuosia ”Hotelli” kyltti, jolle olemme nauraneet makeasti. No me kun olemme aina valmiita hullutuksiin, niin kysäisimme Itepalvelukioskin hotellinjohtaja Tuomo Oksaselta, että onkos hotellissa vielä kukaan yöpynyt. Ei ollut ja me lupasimme olla ne ekat! Oksanen oli luvannut ensimmäisille yöpyjille aamupalan sänkyyn. Kättä päälle, tulemme 17.7. kun on se ihan oikea 50v päivä.

Jarmo 50 v. avaa hotellin

Ja MITÄ IHMETTÄ!!!!!! Koko homma oli lähtenyt aivan lapasesta, saimme mahtavan illan, yön ja aamun!!! Hauskalla huumorimielellä kaikki tyyni!!  Kun menimme Väätäiskylän Itepalvelukioskille, VIP auto vei meidät hotellille. Ja kyläläiset olivat kutsutut hotellin avajaisiin myös. Alkumaljat ( Pommaccia ) ja puhe, tottakai. Juhlakalu sai avata uuden hotellin, Fiskarssin oranssit sakset tarjoiltiin asiaankuuluvasti tyynyn päällä. Nips naps, hotelli on avattu! Ja hotellinjohtaja paljasti uuden nimikyltin fanfaarin soidessa. HOTEL LONELY STAR .

Nimikyltin paljastus... tadaa...

Siinä se seisoo!!!! Hotel Lonely Star

Sankarilla tietenkin kovat kaulassa 🙂

Ja aurinko paistoi mielissä ja luonnossa

Elävää musiikkia, oh ihanuutta, esittivät Hookeli ja Hiikka eli Roger Miettinen ja Miikka Koskinen. Kolmaskin esiintyjä oli, mutta nimeä en muista, häntä kutsuttakoon Hankkijamieheksi :happy: Olisi suotavaa, jos tiedät nimen, että kirjoittaisit sen tuonne kommentteihin, kiitos 🙂  Esitykset olivat vallan upeita, laulajilla todella hienot äänet ja kitaransoittaja oli erittäin taitava. He esittivät ihania rakkauslauluja meille ja muille vieraille. Olipa muuten hieno tunnelma, kun täysin meille vieraat ihmiset olivat niin sydämestään mukana kaikessa.  Yli puoli kylää oli paikalla, Väätäiskylässä on n. 60 asukasta 🙂

Hookeli ja Hiikka, ah!

Ja Hankkijamies 🙂

" Vain akustista keikkaa, kun sähkökamat eivät mahdu autoon"

Opaskyltti 🙂

Vieraita pukkaa..

Meille oli varattu lahjat, ja hih, niistä  paljastui ihanat villasukat molemmille! Hotellinjohtajan mukaan ”hotellin lämmitysjärjestelmä on hieman reistaillut viime aikoina ” 😀

Lämmikettä!

"Elekeä särkekö illuusiota"

Turvallisuutta unohtamatta!

Kiitostaulu ensimmäisiltä yöpyjiltä hotellin seinälle

Kaiken ihanan musiikin ja mukavien ihmisten jälkeen meitä odotti vielä huippuylläri; meille oli varattu Vanhasta Väätäsestä kivisauna, maan alle rakennettu. Hienot löylyt ja koivu-katajavihta oli unelma!! Ja kylpypalju!! Ja järvi!! Ja ihanat tuulihatut!! Ja ajattomuus, saimme olla kahdestaan siellä niin kauan kuin halusimme :love:   Että vielä löytyy maailmasta tuollaisia ihmisiä kuin Tuomo Oksanen ja vaimonsa Kaisa, sanattomaksi veti todella. Eikä raha kelvannut, ei. Mistään, ei edes siitä hotelliyöstä 😀

Kivisauna, takimmainen 😉

Koivu-katajavihta

Saunavälipalaa

Hotellin sisällä nukuimme teltassa ( hyttysien pelossa, niitä ei kyllä ollut)

Mainospala; Riekon marjatilan alkoholiton Lakka- kuohujuoma oli hyvää!

50-vuotissynttäriuinti Väätäiskylässä, Vanhassa Väätäsessä

Me Rohkeat

Herätys klo 8.00

Hyvin nukutun (?) yön jälkeen tasan klo 8.00 sovitusti tuli herätys ja mitä ihmettä!! Kitaransoiton ja laulun kera, wautsi wau! Hyvä ääni on hotellinjohtaja Tuomollakin 🙂 Ja kitaraa osaa soittaa myös hän. Vaimonsa Kaisan kanssa olivat laittaneet meille ruhtinaallisen aamupalan, niinkuin hotellissa kuuluukin 🙂 KIITOS OKSASEN PARISKUNTA, VANHA VÄÄNÄNEN, MUSIIKKIPOJAT JA KAIKKI MUKANA OLLEET <3

Erämaata

Kävimme myös Pohjois-Norjassa lomalla. Upea reissu! Ja katsokaapa tarkkaan alla olevaa kuvaa, mitä löysimme sieltä ihan sattumalta??

Ihan oikeaa!!

KommentoiKommentit

 1. 11.55 16.08.2013

  Oli mahtava juttu.Hankkijamies on Unnbomin Pekka.Ähtärin lahja Suomen musiikkielämälle.Meillä ite kullai o niitä mustia pilkkuja syvänalassa.Jos ees yhen sain kummattua niin hyvä.Erinomaista syksyä!

 2. 12.54 16.08.2013

  Kiitos tiedosta, Hotel manager :)))) Se on hyvä teko, kun kummaa lähimmäisen mustia pilkkuja :))))))))) Mulla ne liittyvät lähinnä tähän kuulovammaani. Palataanpa siihen savusauna asiaan kohtpuoliin!

 3. 10.19 17.08.2013

  Tämä synttärijuttuhan oli aivan HELMI. Olen lukenut tuosta kioskista lehdistä, seuraavalla reissulla varmaan tutustutaan tarkemmin.

 4. 11.01 17.08.2013

  Kiitos kommentistasi,Jukka! Kannattaa kyllä poiketa tai ihan vartavastenkin mennä katsomaan kioskia. Taitaa vain jo tältä kesältä mennä kohta kiinni,mutta sitten taas keväällä uudelleen.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi