JATKOAJALLA

Kataja kukkii jääkukkia

Kataja kukkii jääkukkia

 

Tässä tulee epäilemättä ihmeellisin  päivitys. Olen ollut melko huonossa kunnossa pari-kolme viikkoa. 20.12 jouduin Tays:n päivystykseen, Acutaan.  Kaksi  päivää ennen sitä minulla oli yöllä paha kohtaus, vedin limaa henkitorveen nukkuessani. Parkinson on heikentänyt nielun lihaksistoa, ja siitä syystä menee herkemmin ns. ”väärään kurkkuun”. Siitä selvittiin. Minulle nousi lämpö tuon jälkeen ja pelkäsin että aspiraatio olisi saanut aikaan keuhkokuumeen, mutta keuhkokuvat olivat kuitenkin hyvät.

Acutassa olin tarkkailussa 8 tuntia, siellä oli kauhean täyttä ja myös osastot olivat täynnä. Pääsin kotiin sillä ehdolla, etten joutuisi olemaan yksin. Toinen vaihtoehto olisi ollut mennä tk-vuodeosastolle. Joulu oli ihana, aattona ja joulupäivänä kaikkien kolmen lasten perheet olivat kanssamme mökillä, 8 aikuista, viisi 9kk-4,5 vuotiasta lasta, kaksi koiraa ja kaksi kissaa 🙂  Ihanaa vipinää! Ja kun vielä nuorempi väki otti vastuun ruuista ym,ei tälle mammalle  kehittynyt minkäänlaista joulustressiä. Viimeiset jouluvieraat lähtivät 28.12.

img-20170101-wa0001

29.-30.12 välisenä yönä tapahtui kummia. Minulla oli kovia rytmihäiriöitä. Ja yhtäkkiä olin jossain muualla kuin omassa vuoteessani. Vaaleisiin vaatteisiin pukeutunut hahmo tuli luokseni, tajusin että se oli Jeesus. Hän oli tullut hakemaan minua. Sain puhua hänelle ja sanoin mm. että en vielä haluaisi lähteä, pienet lastenlapset tarvitsevat vielä mammaa ja Jarmolle tulisi kova ikävä. Pyysin, että anna minulle vielä muutama vuosi. Esitettyäni toiveeni Hän istui pitkään vaiti ja oli miettivän näköinen. Sitten Hän lähti kävelemään pois päin ja minä jäin ja palasin vuoteeseeni. Hän ei luvannut mitään,mutta ainakin sain jatkoaikaa.

Paikka oli kuin jonkinlainen välitila,tunnelimainen mutta ilman seiniä. En ole koskaan lukenut kirjoja, joissa ihmiset kertovat samankaltaisista kokemuksistaan. Jotka minut tuntevat, tietävät, miten järki-ihminen olen. En milloinkaan ”juokse” erilaisten virtausten perässä, eikä uskoni tarvitse tuekseen mitään sielullista hömppää.

Jotkut varmasti ajattelevat, että näin unta tai peräti harhoja. Kokemus oli kuitenkin ihan todellinen. Vähät välitän siitä, jos joku ei usko tapahtumaan.  Jokaisella on vapaus uskoa tai olla uskomatta. Tässä sitä sitten vaan porskutellaan eteenpäin!  Toivon lukijoille oikein hyvää uutta vuotta!

 

POIS ALTA, TÄÄLTÄ TULLAAN

POIS ALTA, TÄÄLTÄ TULLAAN!!

 

1. Viimeiset veneet kun palaavat rantaan, illaksi kääntynyt päivä on.

Piirretään vielä hei sydämet santaan! Valvotaan vierellä nuotion!

2. Viilenee hiukan jo hyväily tuulen. Joutsenet oikovat siipiään.

Kanteleensoittajan uupuvan kuulen. Sirkatkin riisuvat pois kenkiään.

3. Useimmat päivät pian unholaan vaipuu, joitakin kauemmin muistella saan.

Kipein ja suloisin niistä jää kaipuu, jotka me yhdessä taivalletaan.

4. Huominen päivä jos kädestä Herran, joillekin meistä viel’ lahjoitetaan,

rukoillaan rohkeutta ihmisen verran, sielulla sielua koskettamaan.

5. Jääkää siis hyvästi ystävät rakkaat! Taivaassa vasta kai kohdataan.

Siellä ei kanteleet soimasta lakkaa. Hyvästi-sanaa ei tunnetakaan

Lasse Heikkilä

p1160475muokb

KommentoiKommentit

 1. 15.17 02.01.2017

  Olipa erikoinen kokemus, ilmeisesti irtauduit ruumiista ei hetkeksi. Toisaalta ei vain lisäaikaa, vaan tervehtyminen olisi odotettavaa, kun Herra itse vierailee omansa luona. Pitää nyt vähän jännityksessä, mitenkä Eve sinun terveyteesi lähtee tästä kohenee!

 2. 15.19 02.01.2017

  vain hetkeksi

 3. 15.20 02.01.2017

  Näyttää tabletti kirjoittelevat omiaan sijamuotoihin…

 4. 16.01 02.01.2017

  Ihana kun Minna suositteli tätä blogia, voimaa sinulle. sairastan itse levinnyttä rintasyöpää ja aivoverenvuodon kokkenut ym. Uskon täysin kokemukseesi <3

 5. 16.05 02.01.2017

  Kiitos!

 6. 16.11 02.01.2017

  NAAPURILTA MENI MAKSA EI VIINASTA MUTTA SÖI VALKOISTA KÄRPÄSSIENTÄ EPÄHUOMIOSSA,NYT ASIAAN SE SANOI NÄHNEENSÄ OMAN HAUDAN MUTTA SIELÄKIN OLI VALKOISIIN PUKEUTUNUT ENKELI JOKA OLI TULLUT SIIHEN ARKUN VIEREEN JA OLI SANONUT TÄMÄ EI OLE VIELÄ SULLE.JOS EI IHMINEN OLE VIELÄ VALMIS LÄTEMÄÄN SE NÄKEE JONKIN ETIÄISEN.

 7. 19.01 02.01.2017

  Ihanaa Eve..siis ei sairaudet vaan Jeesuksen kohtaaminen. Uskon täysin. Omanlaiseni kokemus ei ikinä unohdu ja vaalin sitä sydämessäni ja haluaisin kokea uudelleen.
  PAljon voimia sinulle ja jospa sait kohtaamisessa Häneltä jotakin mukaasi millä voitat sairauksiasi./kipujasi

  Irkku❤️

 8. 19.32 02.01.2017

  Kiitos Eveliina tästä blogistasi. Löysin tämän tänään. Luin joitakin kirjoituksiasi ja sain valtavasti voimaa ,iloa ja rauhaa. Minulla rintasyöpähoidot lopuillaan. Ei mennyt helpoimman kautta ja uusimisen riski on suuri. Oli ihana lukea tuo että Jeesukselta voi pyytää jatkoaikaa. Itse en ole Jeesusta koskaan nähnyt mutta vuosia sitten, kaupan kassajonossa seistessäni Hän sanoi minulle: Opi kaikessa luottamaan Minuun. Lohduttakoon se Sinuakin silloin kun oikein myrskyää.❤

 9. 6.09 03.01.2017

  Eveliina voimia Sinulle. Olen kuullut muutaman tapauksen ennen poisnukkuvan sairaan kertoneen kuinka edesmennyt äiti tai isä on saapunut käynyt vierellä, Tai sitten enkeli. Uskon itse Jumalaan. Uskon kokemaasi ja näkemääsi! Sairastan parkinsonia diaknoosi huhtikuussa 2010 Todettiin tammikuussa 2009. Olen 64 v.
  Rukoilen Martti

 10. 18.30 05.01.2017

  Ihana kokemus Eve sinulla! Uskon täysin, että Jeesus oli sinun luona vierailulla. Toivottavasi saat jatkoaikaa lasten ja lastenlasten ja Jampan vuoksi. Mutta kun tulee aika lähteä, niin saat olla turvallisella mielellä. Hän on kanssasi joka hetki, myös silloin, kun siirrymme ajasta ikuisuuteen. Siellä meitä kaikkia muitakin rakkaamme odottavat!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi