Enkelikellon kynttilöitä ja Juha Tapiota

Tänään ostin ison kasan enkelikellon kynttilöitä joulua varten. Soittelin jo aiemmin enkelikelloa, ja voi ihanuutta! Minä kuulin sen helinän tosi hyvin. Moneen vuoteen en ole kuullut! Ja enkelikello on ollut aina mielestäni  kaikista ihanin joulukoriste. Saapa nähdä, kestääkö toisten korvat sen helinän 🙂

Eilen illalla kulta vei minut Tampereelle Aleksanterin kirkkoon Juha Tapion joulukonserttiin. Sanoin kuvaamattoman ihana ilta :love:  Ihanien, perinteisten joululaulujen lisäksi hän esitti myös muutaman muun upean kappaleen, kuten ” Kaksi vanhaa puuta” Sitä en voi koskaan livenä kuunnella ilman, että silmät kostuu ja siis oikeasti ei vain kostunut, vaan suorastaan valuivat 🙂  Entäpä kuulo? Ensimmäisen kerran testasin imppaani konsertissa. Kuulin kaikki sanat kuin vettä vain, sitä tunnetta en voi sanoin kertoa, niin valtavan upeaa se oli! Ja musiikki oli upeaa, samoin tunnelma, värit, kynttilät, kaikki!

Huonojakin uutisia on; viime viikolla kävin toisella säätökäynnillä Tays:ssa. Jäännöskuuloni leikatussa korvassa oli nyt romahtanut. Jos testitulos oli luotettava, olen siitä asiasta kovin surullinen. No ensi kerralla otetaan uusiksi, sitten se varmistuu. Hyvä uutinen oli se, että implanttikorvalla kuulin koko ääniskaalan asteikolla 15-5 db. Tulos on niin loistava, että lääkäri sanoi, ettei tällaista edes tavoitella :). Oikeassa elämässä en kuule vielä leikatulla korvalla hyvin, vaikka käyrät hyvät olivatkin. Kaikki tämä vaatii hurjan paljon aikaa ja harjoittelua. Tosin minulle sanottiin,  että pitää jarruttaa kuulon harjoittamista, tulos on vähän liian nopeasti kehittunyt. Lääkäri myös laski voimakkuutta, jotta aivoni saisivat levätä vähän. Minulla on ollut kummallista tunnetta päässä, vähän niinkuin huimausta, mutta ei kuitenkaan ihan sitäkään. Sellainen tosi outo olo ja esim. autolla ajaessa on pitänyt ajaa välillä pysäkille. Lääkäri selitti, että kun aivoni koettavat saada ymmärrettävää kuuloaistimusta nyt niin monimutkaisesta systeemistäni, se vaikuttaa. Päässäni on kuulemma nyt ”niin paljon sähköä”. Kuulen vasemmalla korvalla, jossa on kuulokoje, äänet ääniaaltoina, leikatulla korvalla korkeat äänet kuulen sähköisinä impulsseina ja  matalat ääniaaltoina. Tämä kaikki sekamelska saa aivoni käymään ”ylikierroksilla”. Aikaa myöten pitäisi tasaantua. Olen ollu tosi väsynyt, tällaista väsymystä en muista kokeneeni monta kertaa. Töissä olen ollut 2 viikkoa, ja jos minulla ei olisi jouluna 2 viikoa lomaa, olisin joutunut pyytämään sairauslomaa lisää. Onneksi on ymmärtäväinen ja auttavainen mies, joka muistuttaa että minulla on oikeus levätä ja oikeus olla väsynyt :love:. Seuraava Tays:ssa käynti tuleekin vasta maaliskuussa, jos ei aiemmin tule mitään ihmeellistä. Ihanaa tämä joulunalusaika ja tuleva joulu :love:

Minulla on kaunis saksalainen joulukalenteri hileineen kaikkineen 🙂

Avainsanat:

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi